Yuzzu bevestigt weer top 3-positie als digitale leider in de Belgische verzekeringsmarkt

4.5 / 412 opmerkingen
DE VOLLEDIGE BETROUWBAARHEID VAN DE AXA GROEP
Zo verzekeren wij de gemoedsrust van onze 150.000 klanten.

Als marktleider in de directe verzekeringen heeft Yuzzu de voorbije 2 jaren een versnelling van haar digitale transformatie ingezet. De recente studie van Sia partners illustreert opnieuw de positieve impact hiervan op de klantenervaring. Met een indrukwekkende score van 76/100 bevestigt Yuzzu zijn positie als toonaangevende digitale spelers in de sector.


Het onderzoek evalueerde de volledige digitale klantervaring, van het zoeken naar informatie op de website tot de algemene gebruikerservaring. Yuzzu scoorde hoog op vijf cruciale criteria: het klanttraject, de toegankelijkheid van online simulaties, het gemak van online intekenen, het schadebeheer en de algehele gebruikerservaring.


Erik Heggen, CEO van Yuzzu: "Wij zijn bijzonder trots op de resultaten van de SIA Partners studie. Als directe verzekeraar streven wij continue om onze klantenervaring verder te optimaliseren. Dit door steeds opnieuw de juiste balans te vinden tussen het digitale en menselijke. Onze digitale versnelling stelt ons in staat om snellere, flexibelere oplossingen aan te bieden aan de klant. Daarnaast kunnen onze agenten zich steeds meer focussen op hun sterkte, namelijk kwaliteitsvol advies verlenen aan onze klanten. Ik wil alle Yuzzu-teams nogmaals bedanken voor deze geweldige prestatie."

Benjamin Blumental, CMO van Yuzzu: "We positioneren onszelf niet alleen op betaalbare tarieven, maar ook op een kwaliteitsvolle service. Dankzij onze bedrijfsomvang en ons directe model hebben we onze implementatiesnelheid kunnen verhogen en onze 'value proposition' snel kunnen aanpassen. We streven er bovendien naar om voortdurend te luisteren naar de behoeften van de consument en onze processen en tools in vraag te stellen. Dit is ongetwijfeld een van de vereisten die ons in staat heeft gesteld om volgens de Sia Partners-studie tot de digitale leiders in de Belgische verzekeringssector te behoren."


Yuzzu blijft zich inzetten om de beste digitale ervaring te bieden aan zijn klanten, terwijl het zijn positie als een van de toonaangevende digitale verzekeraars in België versterkt.

Bereken gratis je gepersonaliseerde premie!

Pssstt: ben je al klant bij Yuzzu? Dan hebben we goed nieuws. Voor ieder nieuw contract dat je toevoegt, krijg je 2 maanden gratis! Onze Yuzzu Bonus geeft jou dus korting op de premie van je bijkomend contract gedurende het eerste jaar hiervan.

Ontdek al onze blogartikels!

Een heleboel interessante artikels staan op jou te wachten!